Ik wil een reel

Ik wil op TikTok, mijn kinderen niet

Ik krijg er geen genoeg van: al die mensen overal ter wereld die dezelfde dansje doen. Blijkbaar bedenkt er ergens iemand een paar pasjes en dan denkt de hele wereld ‘dat kan ik ook’. Ik denk ook dat ik het kan. Maar dan wel met mijn kinderen. Die willen niet met hun moeder op TikTok. Jammer.

Echt, het kost me zo een uur als ik eenmaal begin te kijken. Jong, oud, dik, dun, iedereen doet het. Ook mensen die het misschien beter niet hadden kunnen doen. Maar ze hebben er plezier in, dus wat maakt het uit.

Voor de spiegel doe ik leuke pogingen. Vooral Neon Moon is best te doen. Armen omhoog, armen naar beneden en een rondje. I like to move it is meer voor gevorderden. Weten hoe die dansjes eruit zien? Ga naar de reels op Instagram en ik waarschuw je, je bent zo een uur verder .

Linda de Mol

Nu lijkt het zo alsof ongeveer iedereen wel iemand heeft om een dansje mee te doen, maar zo simpel is het niet. Ik heb zoon en dochter al lief aangekeken, maar tevergeefs. Toen vriendin van zoon. Nee bedankt. Neefjes en nichtjes: dezelfde reactie.

Ik kan het natuurlijk alleen doen, maar dat heeft iets triests: zo’n vijftiger die denkt dat ze het nog best leuk doet. Ik snap niet waarom mijn kinderen dit niet willen. Nu ben ik niet echt een talent op de dansvloer, maar dit zou ik kunnen. Zelfs de dochter van Linda de Mol is niet te beroerd om een dansje met haar moeder te doen.

Miljoen views op TikTok

We zouden flink kunnen oefenen en dan zou het geweldig worden. Ik denk dat we de miljoen views gaan aan halen. Zij denken er anders over. Heel jammer dit.