Vechten tegen de chaos

Mijn BMI zit precies op de norm, ik sport vier keer per week en mijn huis ziet eruit alsof de fotograaf van VT Wonen ieder moment binnen kan vallen.

Ik sta iedere ochtend rond 8 uur op, doe mijn oefeningen en neem een koude douche. Daarna verzorg ik mijn huid en is het tijd voor de shake met boerenkool als ontbijt. Vooruit, er mag één kopje koffie bij. Maar dan wel cafeïnevrij.

Strakke stapels

Het is tijd voor de eerste wandeling met de hond. Ik doe mijn horloge met stappenteller om en zorg dat de teller alvast op zo’n vijfduizend stappen komt. Als het een werkdag is, ga ik daarna fluitend achter de pc.

Is het geen werkdag, dan poets ik het huis en zet ik de wasmachine aan. Wat er uit de droger komt, of nog beter van de waslijn, wordt allemaal gestreken en gaat in strakke stapels de kast in. Mijn moeder zou trots  op me zijn.

Vechten tegen de chaos

Yeah right. Als je je hierin herkent, blijf dan vooral weg van mijn website. Je hebt er niets te halen. Als je ook iedere dag vecht tegen de chaos, gezond probeert te leven en aan het einde van de dag toch weer moet concluderen dat je te veel hebt gegeten, te weinig hebt bewogen en de vuile was lijkt te jongen in de mand, kom dan vooral af en toe eens langs.