Ici Paris XL

Flink inslaan bij ICI PARIS XL

Bij onze nieuwe wasdroger kreeg ik een bon van 100 euro, te besteden bij ICI PARIS XL. Een flink bedrag, dus ik ging er naartoe met een boodschappentas om flink in te slaan. 

Eenmaal in de winkel begreep ik al snel dat dat niet zou gaan lukken.  Die XL slaat op de prijzen, niet op de hoeveelheid producten waar je de winkel mee uit gaat. Zeker niet met zo’n bon als die van mij.

Na een poosje doelloos door de ICI PARIS XL gelopen te hebben, besloot ik maar eens een verkoopster aan te schieten. Voor 100 euro moest er toch wel wat leuks te koop zijn. Ik vroeg haar om een crème om de XL-wallen en kringen onder mijn ogen wat minder opvallend te maken. Die had ze wel, maar alleen een crème was niet genoeg. Er moest een concealer bij.

Diepe kuilen

Ik werd op een stoel neergezet en ze ging enthousiast aan de slag met de kwast. “U heeft diepe kuilen naast de ogen, daar kan flink wat in.” En bedankt. Na de crème ging de concealer er overheen. Ik vond echt dat het XL scheelde en dat ik er minimaal tien jaar jonger en frisser uit zag. Dochter die erbij was, schudde haar hoofd. Ze zag geen verschil.

Aanbieding

Op de vraag wat de potjes gingen kosten, gaf de verkoopster blij antwoord. De oogcrème was in de aanbieding. Die kostte maar 120 euro. En het was een XL-pot, daar kon ik lekker lang mee doen. Wat stoppen ze in die potjes? Vloeibaar goud ofzo? Of verborgen diamantjes? De concealer was een stuk goedkoper, die was maar 60 euro.

Goedkoop potje

Ik heb haar beleefd bedankt en gezegd dat ik er nog even over ging nadenken. En heb een goedkoop potje van toch nog 50 euro meegenomen. Echt, ik vind dat het stukken scheelt. In ieder geval in euro’s.