Slecht huwelijk tussen drop en chocola

Choco D’rop: slecht huwelijk tussen drop en chocola

Sommige combinaties zijn gewoon goed. Wat zou Bassie zonder Adriaan moeten? En Suzan zonder Freek? Maar er zijn ook combinaties die niet werken. En huwelijken die beter achterwege hadden kunnen blijven. Mijn ex-man is dat vast met me eens. 

Deze week zag ik bij het boodschappen doen een potje Venco Choco d’rop. Omdat ik niet bang ben om af en toe eens iets nieuws te proberen, heb ik een potje meegenomen. Ik had mijn twijfel, maar drop is goed en chocola is goed. Dus waarom zouden ze samen niet werken?

Misselijk

Nou, ze werken dus niet. In ieder geval niet in de melkvariant. Als je er een in je mond stopt, proef je eerst de drop. Die is nog prima. Maar als er dan de chocoladesmaak bij komt, wordt het snoepje ronduit smerig. Na een stuk of drie (ik geef niet snel op) werd ik er zelfs misselijk van.

Goede combinatie

Geef mij maar een stuk chocola en een zak drop. Die komen wel op. Maar samen? Het potje is leeg, want weggooien vond ik ook zonde. En man heeft geholpen. De combinatie tussen ons werkt alweer 24 jaar. Ook hier liet hij me niet in de steek.

Wil je volstrekt onregelmatig op de hoogte blijven van mijn blogs? Neem dan een abonnement op mijn nieuwsbrief. Ik beloof dat ik je maar zo af en toe lastig ga vallen! Onder de mensen die zich komende week inschrijven, verloot ik een pot Choco D’rop in een smaak naar keuze. Of gewoon een zak drop als je die liever hebt. Wat ik dan ook wel weer snap.